Werkwijze

Soms is de dialoog met een coach en de juiste vraagstelling al heel effectief, bij bepaalde vragen. Maar soms heb je methoden nodig, om jezelf beter te leren kennen en te kunnen veranderen.

Ik werk met methoden die jarenlang beproefd en bewezen zijn én ze hebben een duidelijke structuur. Ze kunnen autonoom gebruikt worden, maar regelmatig vullen ze elkaar aan. In een oriënterend gesprek verkennen we wat bij je past en effectief kan zijn.

ZKM

ZKM staat voor ZelfKennisMethode en is een effectieve en diepgaande vorm van zelfonderzoek. Op transparante wijze wordt je ontwikkelvraag in een bredere context van je levensverhaal geplaatst. Zodoende worden verbanden tussen je verleden en heden zichtbaar.  Automatische gedrags-en denkpatronen en onbewuste motieven worden helder.

De uitkomsten geven concrete handvatten voor duurzame veranderingen. Wat belemmert gaat over in meer constructief gedrag en betere communicatie met anderen.

Voice Dialogue

Voice Dialogue is een niet-cognitieve methode waarmee je je meer bewust wordt van je emotionele systeem en je sterk ontwikkelde kanten en kanten waar minder beroep op is gedaan. Met Voice Dialogue kunnen ze meer in balans komen.

Kernkwadranten

De kernkwadranten van Ofman is een inzichtelijk en werkzaam model voor zelfreflectie, omdat het laat zien hoe je kwaliteiten, allergieën, uitdagingen en valkuilen onderling verbonden zijn en waar de ruimte voor ontwikkeling zit.

Mindfulness

Mindfulness en aandacht voor de ademhaling heeft tussen ‘de regels door’ een belangrijke plaats, in mijn praktijk.

Kijk ook bij mijn visie.

Voel je vrij om oriënterend contact op te nemen of bel 020 – 6, 0 60 775/ 06 – 41 72 42 04.