Loopbaanbegeleiding

Je zoekt loopbaanbegeleiding voor jezelf of een collega.

Hierover kan het gaan met loopbaanbegeleiding:

  • Kom je voldoende tot je recht als werknemer of zzp-er?
  • Je wilt groeien in je rol als leidinggevende of team
  • hoe behoud ik mijn creativiteit in mijn werk?
  • Hoe verder met werk na een burn-out of ingrijpende ziekte?
  • Er is veel veranderd in je leven en dat heeft invloed op je werk
  • Doorgroeien, specialiseren, of een leidinggevende functie?
  • Een nieuwe levensfase met nieuwe wensen
  • Behoefte aan meer balans tussen werk en privéleven.

Heb je meer persoonlijke dilemma’s of ontwikkelingsvragen?

Dialoog en reflectie

Allereerst verkennen we in een vrijblijvend oriënterend gesprek wat de kern van je behoefte voor begeleiding is en wat van mijn aanbod past. Soms heb je genoeg aan een paar sessies, soms heeft je vraag een intensiever traject nodig en specifieke methodiek.

Vanaf de start ga je een bewustzijns-en reflectieproces met jezelf in. We geven aandacht aan wat in jou leeft en aandacht nodig heeft. Diepgaand en persoonlijk, of juist wat pragmatischer en concreet, of een combinatie van beiden.  Door de dialoog tussen ons, maar ook door de dialogische methodieken ga je op een bewuste manier een innerlijke dialoog met jezelf en je vraag aan en dat gaat helpen om je blik op jezelf en je loopbaan te verruimen.

Resultaat

Je kent je eigen ‘verhaal’ beter: je bent in staat woorden te geven aan je persoonlijke talent, je voorwaarden en drijfveren voor zingevend werk. Belemmerende denkwijzen zet je om naar meer stimulerende akties en denkwijzen. Je maakt van binnenuit keuzes en weet hoe verantwoordelijkheid te nemen voor de gewenste situatie of koers met werk/functie.

Als blijkt dat je wilt vertrekken uit de organisatie, is dit in wederzijdse overeenstemming, want je kunt het onderbouwd motiveren.

Werkgever
Is je werkgever betrokken bij een coachingstraject? Dan maken we gezamenlijk afspraken over doelen en terugkoppeling. Een rapportage of aktieplan op het eind van het traject kan dienen als uitgangspunt voor verdere ontwikkelingsgesprekken.
Je privacy wordt gewaarborgd.

Wil je meer weten, of vrijblijvend kennismaken op korte termijn?
Neem contact op, of bel 06 – 41 72 42 04