Over mij

Emmie Leenen

Ik werk vanuit een passie voor waarachtigheid, oprechte communicatie en verbinding. Om die reden haal ik veel bevrediging uit de begeleiding van mensen, in hun proces van groei en verandering.
Dit doe ik in de rol van coach. Sinds meer recentelijk richt ik mij naast coaching op de begeleiding van gemeenschappen en teams bij veranderprocessen, dialoog en als herstelbegeleider bij conflicten.

De laatste 13 jaar schoolde ik mij intensief met opleidingen, cursussen en trainingen, op het gebied van coaching, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Dat heeft mij persoonlijk en professioneel verrijkt en zorgt dat ik een gevarieerd aanbod heb om op maat te begeleiden.
Ik draag uit dat (innerlijke) tegenstellingen, weerstand, positieve én negatieve gevoelens van waarde zijn voor groei, verbinding en authenticiteit.

Door ingrijpende ervaringen heb ik de laatste jaren een intensief veranderingsproces door gemaakt. Deze kennis en ervaring neem ik mee in mijn werk.
Ik neem ook mijn scholing op de theaterschool mee, waar ik leerde goed te kijken, visie te ontwikkelen, met verbeelding te werken en wat een creatieproces is. Mijn ervaringen als casting director met mijn eigen castingbureau, in contact met acteurs, waren leidend om verdiepend met mensen te gaan werken.

Kwaliteit

Als gecertificeerd ZKM-coach ben ik lid van de ZKM-vereniging.
Ik werk volgens de gedragscode en ik maak deel uit van verschillende oefen- en intervisiegroepen.

Emmie Leenen

linkedin Emmie LeenenBekijk mijn Linkedin profielZKM vereniging logo