Over mij

Emmie LeenenSinds 2007 ben ik zelfstandig coach en ik werk voor profit en non-profit organisaties. Ook begeleid ik graag particulieren en zzp-ers.

Ik vind het bijzonder bevredigend om met mensen op te lopen, op een belangrijk moment in hun leven en een bijdrage te kunnen leveren in een proces van (zelf)bewustzijn, verandering en groei.
Ik schoolde mij intensief de laatste 12 jaar, met verschillende coachingsopleidingen, cursussen en trainingen. Dat heeft mij persoonlijk beïnvloed, verrijkt én mijn werk verdiept.

Al jong had ik een beschouwende aard en interesse in gedrag en psyche. Dat bepaalde mijn keuze voor de theaterschool.
In mijn loopbaan ben ik een paar keer van koers veranderd. Dat leerde me dat je in een proces stapt, waar niet meteen antwoorden liggen. Dat het moed vraagt de onzekerheid te verdragen en dat het loont niet meteen de ‘veilige’ weg te kiezen.

Door ingrijpende ervaringen heb ik de laatste jaren veel persoonlijke ontwikkeling door gemaakt. Het leerde me dat, om een vervuld en verbonden leven te leiden, het helpt om wat op je pad komt te proberen te omarmen.
Die kennis en ervaring neem ik mee in mijn werk. Ik neem ook mee: mijn achtergrond als regisseur en theaterdocent, die van manager bij een commercieel theaterbedrijf en casting director met mijn eigen castingbureau.

Mindfulness heeft een belangrijke plek in mijn leven en werk. Ook ontwikkel ik mij in het werken met een herstelgerichte methode van begeleiding bij conflicten (in gemeenschappen), met hulp van de principes van de geweldloze communicatie.

Kwaliteit

Als gecertificeerd ZKM-coach ben ik lid van de ZKM-vereniging, de branchevereniging van ZKM-coaches.
Ik werk volgens de gedragscode en ik maak deel uit van verschillende intervisiegroepen.
De ZKM-vereniging heeft onder meer tot doel om de beroepskwaliteit van haar leden te bewaken.

Emmie Leenen

linkedin Emmie LeenenBekijk mijn Linkedin profielZKM vereniging logo