Over mij

Emmie LeenenSinds 2007 ben ik zelfstandig coach en ik werk voor profit en non-profit organisaties. Ook begeleid ik graag particulieren en zzp-ers.

Ik vind het bijzonder bevredigend om met mensen op te lopen, op een belangrijk moment in hun leven en een bijdrage te kunnen leveren in hun proces van bewustzijnsontwikkeling,  verandering en persoonlijke groei.
De laatste 13 jaar schoolde ik mij intensief met verschillende opleidingen, cursussen en trainingen. Dat heeft mij persoonlijk en professioneel verrijkt en zorgt dat ik een gevarieerd coachingsaanbod heb om mensen op maat te kunnen begeleiden.

In mijn loopbaan ben ik een paar keer van koers veranderd. Dat leerde me dat je bij verandering in een proces stapt, waar niet meteen antwoorden liggen. Dat het moed vraagt de bijkomende onzekerheid te verdragen, jezelf open te stellen voor wat in je leeft en wil en dat het loont niet meteen de ‘veilige’ weg te kiezen.

Door ingrijpende ervaringen heb ik de laatste jaren veel persoonlijke ontwikkeling door gemaakt. Het leerde me, om een vervuld en verbonden leven te leiden, wat op mijn pad komt, in positieve én negatieve zin, te proberen te omarmen.
Die kennis en ervaring neem ik mee in mijn werk. Ik neem ook mee: mijn achtergrond als regisseur en theaterdocent, manager bij een commercieel theaterbedrijf en die van casting director met mijn eigen castingbureau.

Mindfulness heeft een belangrijke plek in mijn leven en werk en ik ben gefascineerd door de kracht van geweldloze communicatie en systemische (groeps)ontwikkeling. Met een herstelgerichte methode begeleid ik bij conflicten, op basis van geweldloze communicatie.

Kwaliteit

Als gecertificeerd ZKM-coach ben ik lid van de ZKM-vereniging, de branchevereniging van ZKM-coaches.
Ik werk volgens de gedragscode en ik maak deel uit van verschillende intervisiegroepen.
De ZKM-vereniging heeft onder meer tot doel om de beroepskwaliteit van haar leden te bewaken.

Emmie Leenen

linkedin Emmie LeenenBekijk mijn Linkedin profielZKM vereniging logo